Omleta cu de toate

de Julia_Snow in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 4080 vizualizari

 

Iata o reteta de mare finete culinara si a carei concepere mi-a cerut multa atentie, rabdare si tenacitate!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • sunca presata,
  • salam uscat,
  • cascaval,
  • leustean,
  • sare,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Se bat ouale cu putina sare (eu adaug si putin lapte, ca sa fie mai pufoasa) iar peste ele se adauga salamul, sunca , leusteanul si cascavalul.

Se toarna compozitia in tigaia incinsa cu putin ulei de masline si se rumeneste frumos pe ambele parti.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]