Omleta cu de toate

de Julia_Snow in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 3629 vizualizari

 

Iata o reteta de mare finete culinara si a carei concepere mi-a cerut multa atentie, rabdare si tenacitate!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • sunca presata,
  • salam uscat,
  • cascaval,
  • leustean,
  • sare,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Se bat ouale cu putina sare (eu adaug si putin lapte, ca sa fie mai pufoasa) iar peste ele se adauga salamul, sunca , leusteanul si cascavalul.

Se toarna compozitia in tigaia incinsa cu putin ulei de masline si se rumeneste frumos pe ambele parti.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II