Omleta cu dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 8119 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2-3 dovlecei(depinde cat sunt de mari ai mei erau mici,verzi si cu floare:D)
  • sare,piper
  • parmezan ras(3-4 linguri)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete sau cum doriti si ii punem la calit cu putin ulei,ii lasam 1-2 minute apoi punem un pahar cu apa,putina sare si lasam sa fiarba pana scade toata apa.

Intre timp batem ouale cu putina sare,piper si parmezanul ras,apoi adaugam dovleceii,amestecam si punem totul intr-o tigaie incinsa unsa cu ulei.

Cand partea de jos e rumena cu ajutorul unei farfurii sau a unui capac intoarcem omleta si o coacem si pe cealalta parte.

O servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute