Omleta cu fasole

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 7010 vizualizari

 

Un preparat rapid.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • 2 oua
  • putin ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fasole:

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate.

Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

Se bate oul, se ameteca cu fasolea batuta si se pune in tigaie in ulei incins.

Cand e facuta pe o parte se intoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealalta parte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de o salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

07.06.2013, 22:41

Este Rocsi.

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 22:12

ce imi place fasolea cu sos de rosii,dar o sa incerc si omleta cu fasole sigur iese forte delicioasa.

Tabita _ 1

08.06.2013, 23:14

Amina sper sa iti placa si tie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]