Omleta cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 10679 vizualizari

 

..... pentru maine dimineata...cum credeti, pastrati ca sa aveti si maine...:))>:D

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • sare
  • 10 ml ulei de masline
  • 2 lingurite cu fulgi de ovaz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fulgi de ovaz:

Se amesteca totul bine, inclusiv uleiul. Se pune o tigaie antiaderenta la incins, si cand este gata dam drumul compozitiei. Se lasa cateva minute pe o parte, cateva pe cealalta si ...gata!

E o gustare calda, foarte satioasa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi surpriza