Omleta cu kaizer si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 6885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • un ardei iute
  • 10 feliute de kaizer
  • 100 g branza de oaie
  • un ardei gras/capia rosu/verde
  • 200 g cascaval DeSenvis de la Delaco
  • condimente dupa gust: sare, piper si chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu kaizer si cascaval:

Intr-o tigaie unsa cu putin ulei, rumenim kaizerul si ardeii, adaugam branza de oaie si ouale batute spuma impreuna cu condimentele. Coacem omleta pe ambele parti si o  scoatem pe un platou cand este gata. Presaram peste aceasta cacaval ras si o asezam parte peste parte. Mai razuim putin cascaval si o servim calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu kaizer si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]