Omleta cu spanac la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 4020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • o mana de spanac proaspat,oparit si tocat marunt.
  • 1-2 fire ceapa verde,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri lapte,
  • putin cascval,
  • sare,
  • piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac la cuptor:

Batem ouale si le amestecam cu  laptele,ceapa taiata marunt,spanacul sare si piper dupa gust. In formele individuale de silicon se pune pe fund cate o felie de rosie,se toarna din compozitia pentru omleta,iar pe deasupra se presara cascaval ras. Puteti pune omleta si intr-o forma de yena. Se dau formele la cuptor pentru cca 20-25 de minute,pana se face scoarta deasupra.

Se serveste cu salata de legume proaspete. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta pufoasa la cuptor