Omleta cu sparanghel si jabon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2019 | 4070 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"
Un mic dejun copis si satios

 

INGREDIENTE

  • 3 fire de sparanghel alb congelat
  • 3 felii de jabon
  • 4 oua
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 3 frunze de leurda
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 felie de unt
  • 50 g cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sparanghel si jabon:

Sparanghelul decongelat la temperatura camerei, l-am invelit in jambon.

Topim untul si adaugam sparaghelul pe care l-am taiat de cca 1-2 cm, il prajim pe ambele parti cca 3-4 min.

Intre timp batem ouale cu condimente si verdeata tocata marunt, cascaval dat prin razatoarea mica si laptele.

Adaugam peste sparanghel, acoperim cu un capac si cand vedem ca este putin rumenita dedesubt si inchegata, o intoarcem pe partea cealalata cu un platou sau o paleta mai lata.

Mai lasam cca 1-2 min dupa care o rasturnam pe un platou si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sparanghel si jabon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]