Omleta de iarna

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 9056 vizualizari

 

Foarte buna si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 buc de carnati de porc
  • 100 gr de gusa de porc
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • gogosari murati
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de iarna:

Ouale le batem cu putina sare si piper. Restul ingredientelor le taiem feliute si le calim intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Prima data punem carnatul, gusa, ceapa, cascavalul si gogosarii taiati fidelute. Dupa ce s-au rumenit adaugam ouale batute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Gogosarii ii scurgem bine de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]