Omleta de iarna

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 8983 vizualizari

 

Foarte buna si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 buc de carnati de porc
  • 100 gr de gusa de porc
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • gogosari murati
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de iarna:

Ouale le batem cu putina sare si piper. Restul ingredientelor le taiem feliute si le calim intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Prima data punem carnatul, gusa, ceapa, cascavalul si gogosarii taiati fidelute. Dupa ce s-au rumenit adaugam ouale batute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Gogosarii ii scurgem bine de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri romanesti cu cascaval