Omleta de primavara rulata

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2012 | 7465 vizualizari

 

Gusturile primaverii din farfurie

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o ceapa verde
  • 1 sfert ardei gras rosu
  • crema de branza cu hrean (delicioasa combinatie)
  • file somon afumat (sau sunca praga)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de primavara rulata:

Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :).

Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite, pana se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce este gata, ungeti bine omleta cu un strat suficient de gros de crema de branza, adaugati fileul de somon (sau sunca), si rulati-o. Crema de branza o va ajuta sa stea rulata, fara sa se desfaca.

P.S. din pacate, in ultimul moment, a trebuit sa inlocuiesc somonul cu sunca (spre dezamagirea mea). Musafirul pe care l-am avut invitat la micul dejun nu era un fan declarat al fileului de somon :(.

Va spun, a fost un deliciu, chiar si cu sunca :)! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara rulata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

16.06.2012, 07:42

Foarte apetisanta

Merisor 1

10.07.2012, 19:43

am s-o incerc si eu

andreea_angelo 1

19.11.2012, 10:59

o trec la favorite ca vreau sa o fac si eu cat de curand!!!arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco