Omleta delicatesa

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2017 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii sunca porc
  • 2 felii salam
  • 3 felii cascaval
  • 6 ciupercute potrivite
  • 3 oua
  • 4 masline fara samburi sau o mana de masline feliate
  • 1 lingura ulei
  • condimente pizza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta delicatesa:

Taiem cubulete salamul, sunca, iar ciupercile felii subtiri. Le punem la calit cu ulei. Cand sunt gata, adaugam ouale batute cu sare si condimente, lasam putin la foc mic si apoi adaugam maslinele si cascavalul (ouale trebuie sa fie inca nefacute cand vom pune cascavalul si maslinele). Daca nu ne descurcam, ne vom folosi de o farfurie intinsa sa intoarcem omleta.
Cand e gata pe ambele parti, o vom pune in farfurie si o vom orna, fie cu ketchup, fie cu piper, in functie de preferinta.
Este foarte delicioasa !
S-avem pofta !

TIPS-URI

1

ingredientele pot fi diverse, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicatesa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu sunca si cascaval