Omleta in crusta de malai

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 28352 vizualizari

 

Eu nu sunt un mare fan al omletelor, dar cand am vazut aceasta varianta la Ama am fost convinsa ca o sa-mi placa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri malai
  • ulei
  • cascaval ras (dupa preferinte)
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in crusta de malai:

Batem ouale cu sare si piper iar apoi adaugam cimbrul tocat marunt si laptele. Taiem ceapa iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Incingem uleiul intr-o tigaie si presaram malaiul. Lasam putin pana incepe sa se rumeneasca.

Adaugam ouale batute iar cand incep sa se inchege adaugam ceapa verde si cascavalul. Lasam pe foc pana incepe sa se topeasca cascavalul.

Scoatem omleta pe o farfurie si o impaturim. Servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu urda