Omleta in crusta de malai

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 29095 vizualizari

 

Eu nu sunt un mare fan al omletelor, dar cand am vazut aceasta varianta la Ama am fost convinsa ca o sa-mi placa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri malai
  • ulei
  • cascaval ras (dupa preferinte)
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in crusta de malai:

Batem ouale cu sare si piper iar apoi adaugam cimbrul tocat marunt si laptele. Taiem ceapa iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Incingem uleiul intr-o tigaie si presaram malaiul. Lasam putin pana incepe sa se rumeneasca.

Adaugam ouale batute iar cand incep sa se inchege adaugam ceapa verde si cascavalul. Lasam pe foc pana incepe sa se topeasca cascavalul.

Scoatem omleta pe o farfurie si o impaturim. Servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]