Omleta in straturi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 3006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru baza verde: 
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • 1 Lingura ulei masline,
  • 250 g spanac congelat,
  • 200 ml smantana ,
  • 1 Lingura parmezan ras,
  • 4 oua,
  • Pentru baza rosie:
  • 4 oua,
  • 2 rosii,
  • 2 Linguri smantana,
  • 2 Linguri parmezan,
  • sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Calim intr-o lingura de ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Batem 4 oua,le punem intr-un blender,adaugam ceapa calita,spanacul,200 ml spanac si 1 lingura parmezan. Le amestecam si pregatim baza rosie.

Decojim 2 rosii,le pasam intr-un blender,adaugam 2 linguri smantana,2 linguri parmezan si 4 oua batute. Condimentam cu sare dupa gust.

Intr-o forma de yena punem hartie de copt,punem 1/2 din baza rosie si dam la cuptor pentru 10-15 minute (eu am lasat 15 minute) deoarece trebuie sa fie tare sa nu se crape cand adaugam al doilea strat. Dupa 15 minute,punem 1/2 din baza verde,dam din nou la cuptor 15 minute. Dupa cele 15 minute punem restul din baza rosie, si pe urma adaugam si restul din baza verde. Lasam la racit,pe urma scoatem din forma,taiem si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de somon afumat si branza