Omleta la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 4954 vizualizari

 

Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -3 fire ceapa verde
  • -1 rosie
  • -1 felie bacon
  • -50 g cas/cascaval
  • -100 g feta
  • -putin ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. 

Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor