Omleta padurarului

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2013 | 5080 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid, satios si sanatos zic eu, va recomand omletele de la micul dejun. Incerc diferite combinatii si retete care sa ne satisfaca papilele gustative....va las una delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 bucata carnacior
  • 1-2 maini de ciuperci de roua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta padurarului:

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste celelalte in tigaie, putin piper proaspat macinat si radem putina branza feta peste omleta. Dam focul mic, acoperim cu un capac tigaia si lasam maxim 5 minute sa se faca la foc molcom. Serviti cu paine de casa. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

puteti inlocui painea cu o salata...este la fel de satios si chiar mai delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta padurarului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]