Omleta "pai"

de Ana_O in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 3610 vizualizari

 

Aveam nevoie de ceva super rapid la cina si... uite-asa am improvizat omleta pai: oua, cartofi pai si sunculita!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g sunculita
  • 4 cartofi mari
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pai":

Se taie cartofii fasii si se pun la prajit la fel ca si cartofii pai. La jumatate se adauga sunculita si se lasa totul la prajit bine. La sfarsit se adauga ouale batute cu sare si piper. Se intoarce cu un capac, sau dupa putinte si inventivitate si gata!

Savurati, nu va uitati!

TIPS-URI

1

Puteti adauga ulei picant, pentru cei mai "curajosi"

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pai"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Almette de casa