Omleta Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2011 | 5269 vizualizari

 

Dupa o saptamana de munca si agitatie, sambata si duminica la micul dejun rasfat pe baietii mei cu diverse in care prinicplaul ingredient este oul... De data asta am facut o omleta delicioasa pe care au numit-o Panacris!

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2 bucati
  • sunca 100 gr.
  • ceapa 2 bucati
  • telemea 50 gr
  • cascaval 50 gr.
  • sare
  • piper
  • oua 8 bucati
  • untdelemn
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Panacris:

Cartofii se curata si se taie pentru prajit. (De obicei raman de vineri, cativa cartofi prajiti si ii folosesc la omleta). Ceapa se curata, se taie felii subţiri si se pune la prajit in ulei. Cand ceapa s-a facut translucida, se adauga cartofii prajiti si sunculita taiata marunt. Intre timp se bat bine ouale cu telul (sau furculita fiecare dupa indemanare!!!), se adaugă telemeaua si cascavalul ras. Se rastoarna compozita de ou peste ceapa si cartofi. Se lasa la foc mic pana se prajesc ouale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate pune ardei gras, verdeata si/sau rosie tocata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]