Orez cu aripioare rumene

de Constelatialeu in Pui, 19 Noi 2013 | 3961 vizualizari

 

Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui......ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu....

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez cu bobul lung prefiert de la Panzzani
  • 10 fire de ceapa verde ( din gradina mamei)
  • 2 ardei
  • 150 g baby morcov
  • 10 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu aripioare rumene:

Spalam si curatam aripioarele si le punem la fiert cu putina sare. Le fierbem cca 25 minute.

Separat taiem ceapa, morcovul si ardeiul si le calim pana se inmoaie. Spalam orezul si il punem intr-un vas de yena, acoperim cu zeama de la aripioare, adaugam si legumele si lasam la fiert cca 30 minute. Potrivim de sare si piper.

Aripioarele le punem in tuci cu ulei bine incins si le rumenim pe ambele parti.

Usor de facut,repede si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu aripioare rumene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez sarbesc