Orez cu salam

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 5934 vizualizari

 

Nu prea ma dau in vant dupa orez, dar combinatia pe care am facut-o chiar a iesit foarte gustoasa si s-a mancat tot. E o reteta nu foarte complicata si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 300 gr orez
  • 650 ml supa de carne
  • 150 gr salam
  • 150 gr mazare congelata
  • 1 lingurita curry
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu salam:

Spalam foarte bine orezul. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga salamul taiat cubulete. Se lasa pe foc 5 minute. Se adauga orezul si apoi supa de carne. Se fierbe totul la foc mic circa 8 minute. In acest timp fierbem intr-un alt vas mazarea. Dupa aceea adaugam mazarea peste orez,  punem il sicurry, sare si piper dupa gust. Punem totul intr-un vas si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 12 minute. Si gata, se poate servi!

Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti supa de carne, puteti folosi apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aperitiv, cu cascaval