Orez sarbesc

de stefy_a in Pui, 24 Aug 2016 | 5672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cana orez
  • o ceapa
  • 200 gr ciuperci champignion ( sau o cutie ciuperci)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

- se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare
- se taie ceapa si se pune la calit
- se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute
- se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa
- se adauga si  sarea si piperul si se lasa la fiert
- cand orezul este aproape fiert se adauga si pieptul de pui si se lasa la foc mic pana cand este fiert orezul si pana cand este scazut atat cat doriti sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]