Ostropel cu carne de gaina

de Bunica in Pui, 7 Feb 2021 | 5260 vizualizari

 

Pentru acest preparat, Ostropel cu carne de gaina, am folosit doua pulpe pe care le-am portionat  A iesit foarte gustos si m-am gandit sa impartasesc reteta preparatului.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de gaina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o bucata ardei
  • 2 foi de dafin mci
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g. pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de gaina:

Cele doua pulpe de gaina le-am portionat in superioare si inferioare.

Au fost mai mari si necesitau portionare.

Le-am pus la fiert in oala kucta de seara. Le-am fiert timp de 30 minute.

Dimineata am transferat intro cratita de 3 l. carnea si o parte din zeama.

Se  adauga legumele intregi ,mai putin usturoiul,si le-am lasat la fiert 30minute.

Am scos,am adaugat pasta de ardei, pasta de rosii si usturoiul pisat.

Au fiert inca 10 minute.

Am servit ostropelul cu piure de cartofi si salata de ardei copt.

Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

La ostropel nu am pus grasime pentru ca gaina a fost foarte grasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]