Ostropel de porc cu afumatura

de alilianaa in Porc, 22 Ian 2013 | 7139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 250 g afumatura( bacon am folosit eu)
  • 2 cepe
  • o lingurita de unt
  • 2 foi dafin
  • cate un varf de lingurita de boia de ardei dulce, piper, cimbru, condiment friptura Kotanyi
  • 400 g suc de rosii
  • sare dupa gust
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de porc cu afumatura:

Carnea a fost spalata si portionata, ceapa curatata si taiata marunt. Intr-o tigaie am pus untul la incins, am adaugat carnea de porc  pe care am prajit-o foarte putin. Am scos carnea, si am adaugat( in aceeasi cratita in care am sotat si carnea), ceapa si baconul Cand acestea s-au calit pe jumatatea, am adaugat carnea de porc prajita anterior, am pus condimentele, sare dupa gust. Am completat cu apa. A fiert la foc potrivit cca 25 minute. Cand carnea a fost patrunsa in intregime, am adaugat sucul de rosii, 2-3 graunti de usturoi si verdeturile. Se mai lasa pe foc cca 5-6 minute. 

Se serveste cu mamaliga calda!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de porc cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

alilianaa 1

23.01.2013, 13:05

Ica, Rapsody, Lavinia, Dia, Eduard

alilianaa 1

23.01.2013, 13:06

E o mancare pe care o fac cu placere pentru ca se face usor, e simpla si gustoasa. O servim cu mamaliguta calda dar e bataie mare cu mamaliga rece.

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:34

ce apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de orez cu cotlet de porc