Ostropel de pui ca la mama acasa

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2019 | 8026 vizualizari

 

Pui, usturoi, combru...hmmmm ce bine miroase in bucatarie!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 cutii rosii cuburi decojite in suc
  • 2 lingurite cimbru
  • sare, piper
  • 2 lingurite zahar
  • 1 foaie dafin
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 6 -8 catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui ca la mama acasa:

Pulpele de pui si curatam si le portionam in 2 pe fiecare.

Incingem uleiul si punem la rumenit puiul. Saram si piperam putin. Cand puiul s-a rumenit, adaugam rosiile, foaia de dafin, cimbru si 2 catei de usturoi. Lasam pe foc vreo 10 minute, adaugam zaharul, potrivim de sare si piper si lasam sa fierba pana se patrunde carnita si sosul se ingroasa frumos. La final zdrobim restul de usturoi, il punem in cratita, adaugam si patrunjleul si punem capacul pentru a ameti aromele.

Servim cu paine proaspata sau mamaliguta, ori piure de cartofi, sau simplu langa niste castravciori acrii!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.11.2019, 19:41

Imi place mult ostropelul! Daca mai pui si niste paine calda langa, pregatita in casa, este si mai grozav!

dantes 1

16.11.2019, 10:35

Bun!

lucy2002 1

12.12.2019, 11:09

Cu mamaliguta este super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan