Ou ochi in crenvurst inimioara

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 4119 vizualizari

 

Ca sa preparati un mic dejun rapid si aspectuos va trebuie un ou si un crenvurst :)
Folositi crenvurst cu o membrana mai groasa pentru ca altfel se va rupe.
Oricum o veti inlatura cand mancati ;)

 

INGREDIENTE

  • - 1 ou;
  • - 1 crenvurst cu tot cu coaja;
  • - putin ulei (pentru prajit);
  • - 1 scobitoare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in crenvurst inimioara:

Punem intr-o tigaie cu diametrul mic, putin ulei (cat sa acopere tot fundul).

Taiem crenvurst-ul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 5 cm.

Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului lasat netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.

Punem "inimioara" in tigaie, avand grija sa nu isi strice forma. In mijlocul ei spargem un ou si apoi punem cate putin ulei cald deasupra, pana ce oul s-a inchegat.

Scoatem "inimioara" prajita pe o farfurie, scoatem cu grija scobitoarea si papam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in crenvurst inimioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci