Oua ascunse in rosie

de adnia in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2013 | 2683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  •  2 oua
  • 4 felii prosciutto (eu am folosit sunca crud-uscata)
  • cascaval, masline negre pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ascunse in rosie:

 

Se prepara extrem de usor: taiem capacelele rosiilor, si cu o lingura le scoatem continutul. Obtinem astfel niste gaoace, pe care le condimentam putin in interior.

Apoi le asezam pe 2 felii de prosiutto dispuse in cruce si le umplem cu cate un ou crud.Dupa care ridicam usor capetele feliilor de prosciutto si imbracam rosia, ca pe un pachetel. Bagam frumos pachetelul in cuptorul incins bine pana se coace uol si se rumeneste prosciutto (sau sunca, dupa caz:)...eu le-am tinut 10 min.
Si sunt gata de servire!noua ne-au placut muuuult si deci, voi repeta reteta cu siguranta!Sunt ideale pt un mic dejun mai sofisticat, sau pur si simplu, cand doriti sa va rasfatati. Pofta buna!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ascunse in rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui