Oua de gasca umplute

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 5771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de gasca+2 oua de gaina pentru maioneza
  • 200 gr pateu de porc
  • jumate de ceapa
  • maioneza
  • sare,piper
  • Pentru ornat:
  • rosii
  • ardei rosu
  • castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de gasca umplute:

Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca.

Dupa  20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se racesc se curata si mult mai usor de coaja. Dupa ce s-au racit curatam ouale si le taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit. Scoatem galbenusrile si le punem intr-un castron.

Cu ajutorul unei furculite pasam galbenusrile apoi adaugam pateul, razuim prin razatoare ceapa si o lingura de maioneza dupa care mixam cu mixerul pana obtinem o pasta si punem sare si piper dupa gust.Cu aceasta pasta umplem albusurile si le ornam.

Dupa ce le-am ornat, am pus intr-un platou maioneza pregatita (2 galbenusuri de ou,mustar si ulei) dupa care asezam ouale.Apoi se pun la frigider pentru minim o ora si apoi se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de gasca umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute