Oua de prepelita cu cascaval

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 3403 vizualizari

 

Un alt mic dejun la fel de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 300g cascaval ras
  • 200ml smantana
  • 6oua de prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita cu cascaval:

Intr-un vas mic de yena uns cu unt,punem jumatate din cantitatea de cascaval ras,deasupra ouale sparte intr-un locas,sa nu se amestece,acoperim cu smantana amestecata cu piper(de sare nu e nevoie)iar deasupra restul de cascaval;se tine la cuptor 30min si se serveste cald cu paine prajita.

La mine nu arata prea bine pentru ca am avut o smantana de proasta calitate si  in cuptor,mi s-a umplut vasul cu zer si a trebuit sa stea mai mult in cuptor;oricum va garantez gustul care este minunat!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta impletita cu carnaciori