Oua Faberge

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 5441 vizualizari

 

De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!

 

INGREDIENTE

  • - 20 coji de oua intregi
  • - 300 g legume mexicane,congelate
  • - 150 g piept de pui afumat
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
  • - sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge:

Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.

Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mozzarella de casa