Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 2318 vizualizari

 

Perfecte pentru gustarea de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 grame patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 30 grame fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic:

Se fierb ouale dupa preferinte. 

Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare.

Se toaca fisticul nu foarte fin.

Se servesc ouale cu ulei aromatizat si fistic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini foietaj cu chorizo