Oua in chifle

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 12456 vizualizari

 

Nu am pus cantitati exacte deoarece depinde de numarul de "participanti" si de "pofta " lor de mancare.

 

INGREDIENTE

  • chifle
  • oua
  • unt
  • branza topita
  • carnat afumat
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

La chifle se taie un capac si se scoate miezul cu o lingurita.

In fiecare chifla se pun cateva bucatele de unt, cateva de branza topita, cateva de carnat taiat marunt si deasupra se sparge cate un ou.

Se presara sare si piper, se pune intr-o cratita inalta unsa cu unt pe fund.

Se acopera cratita cu folie de aluminiu (ca sa nu se arda prea tare chiflele dupa cum ne invata Gaby!) si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se pune cascaval ras (eu am pus branza feta) peste oua si se introduce din nou in cuptor pentru 10-15 minute paua se rumeneste frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati