Oua rosii

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 5567 vizualizari

 

Stiu ca nu este o mare “inginerie” vopsitul oualelor,insa am ales sa pun si aceasta varianta a vopsirii lor, deoarece multi cititori ai blog-ului mi-au cerut-o.

 

INGREDIENTE

  • Oua vopsea de oua tipografica(se gaseste in piata)
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet.

3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca.

4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati oul(inca cald,pentru a se usca repede) si rotiti-l pana ce va fi frumos colorat.

TIPS-URI

1

Spalati si degresati foarte bine ouale inainte de a le fierbe,iar pentru o culoare intensa ar fi indicat sa folositi ouale albe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (18)

Sim0na 1

04.05.2013, 23:06

ce frumoase sunt..

MonaMimi 1

05.05.2013, 14:57

diaconta 1

05.05.2013, 16:00

ce frumoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori