Oua scotiene

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 lg faina
  • 500 g pasta de mici
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

Ouale se fierb 10 minute.

Se decojesc si se dau prin faina.

Imbracam fiecare ou in parte cu pasta de mici, apoi dam bilele rezultate prin pesmet si le punem la prajt in ulei incins.

Cand sunt gata se scot pe un servetel.

Se servesc cu cartofi prajiti si sos andalouse (sau orice alt sos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

AnyCostescu 1

14.02.2013, 10:58

multmesc

Sim0na 1

14.02.2013, 21:01

Ceva asemanator am vazut undeva, acum cativa ani.. Tare faine cred ca sunt, si trebuiesc incercate!

AnyCostescu 1

15.02.2013, 10:20

daaa sunt bune bune si rapide parerea mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez picant cu ou