Oua umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 cutie pate de pui
  • 2 linguri  samantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca impreuna cu pateul,1 lingura smantana,sare ,piper.

intre timp sa face maioneza. se ia o lingura de maioneza si se amesteca cu compozitia de galbenusuri.

jumatatile de albusuri se aseaza pe un platou si se umplu cu crema de galbenusuri.

dupa ce s-au asezat toate pe platou se toarna deasupra maioneza in care am pus si cealalta lingura de smantana.se decoreaza dupa placere.se dau la frigider pana in momentul servirii.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ina 1

30.10.2010, 19:33

Nu merg decat 4 furci

Ina 1

30.10.2010, 19:33

Bine ai venit, pasulischi!!! La cat mai multe retete delicioase!

vanilla 1

02.11.2010, 14:21

succses la hapi hap

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]