OUA UMPLUTE 2

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2010 | 9902 vizualizari

 

Nepotul meu a vrut oua umplute cu pateu. M-am executat, fiecare cu alte pofte...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1cutie PATEU BUCEGI 100gr
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita smantana
  • 3 lingurite iaurt
  • 1galbenus ou crud
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE 2:

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat bine ca o spuma si se umplu jumatatile de ou. Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca in vas roman