Oua umplute

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 4832 vizualizari

 

In fiecare an ne raman oua de la Pasti asa ca m-am hotarat sa fac ceva din ele si urmariti ce.....

 

INGREDIENTE

  • oua fierte tari
  • 1 galbenus crud
  • 1pate Bucegi mic
  • 1lingurita mustar
  • maioneza
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Am curatat ouale de coaja si le-am taita jumatati dupa care am scos galbenusurile si le-am pus intr-un castronel.

Galbenusurile le-am amestecat cu o lingurita de mustar,un pateu,sare,piper alb si o lingura de maioneza.

Maioneza am facut-o in casa dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, cu ulei de masline.

Odata amestecata compozitia de galbenusuri am luat o lingurita si am umplut ouale.Dupa ce am umplut toate ouale le-am ornat cu maioneza.Cam atat.

va doresc pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]