Oua umplute

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 14266 vizualizari

 

Imi plac,sunt usor de facut si de efect pe platou.Unii vor spune ca pica greu,sunt consistente,dar ce sa facem mai sunt si ''mancaruri'' consistente.
Cand ai familion mare sau invitati fierbi peste 15 oua,sa ajunga la toata lumea pofticiosa.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 cutie pateu de ficat
  • 1 lingurita mustar
  • gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , sa fie tari,se racesc ,se curata de coaja si se taie pe jumatate.Din 3 galbenusuri pregatim niste maioneza,cu care ornam ouale.

Restul de galbenusuri le pasam bine,le amestecam cu mustar,sare,piper si adaugam pateul si gogosarul taiat marunt.Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de oua si ornam cu maioneza

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute