Oua umplute cu pate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita mustar
  • pateu  de ficat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

se fierb ouale in apa cu sare

dupa ce s-au racit se curata si se taie in 2 pe lung

se  amesteca galbenusurile,margarina,mustarul si pateul se omogenizeaza bine,

se umplu ouale cu compozitia si se orneaza dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu somon afumat