Oua umplute cu piept de pui

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2014 | 4585 vizualizari

 

Simplu de facut si bune de mincat ,stiu ca si voi faceti tot felul de bunatati dar asa cum spun mereu o reteta in plus nu strica, imaginile nu sunt de cea mai buna calitate , .... dar acceptati-le asa fiindca le-am facut cu mare drag pentru voi.

 

INGREDIENTE

  • 30 oua
  • 1 piept pui (cca.800 gr)
  • 600 gr maioneza
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 2 cepe mai mari
  • boabe piper
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper
  • 2 castraveciori murati pentru decor
  • 1 gogosar rosu pentru decor
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui:

Curatam zarzavatul si ceapa apoi impreuna cu pieptul de pui  si boabele de piper punem la fiert.

Ouale le spalam bine si le punem la fiert cu o lingurita de sare si otetul., pentru 20-25 minute.

Dupa ce au fiert le lasam in apa rece pentru 10 minute apoi le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Pieptul de pui dupa  ce a fiert il lasam sa se raceasca apoi il dam prin masina de tocat (sita sa fie cu ochiuri mici).

O jumatate din galbenusuri le dam prin razatoarea mica  apoi amestecam cu  pieptul macinat si jumatate din maioneza, potrivim de piper si sare si mixam bine pina obtinem o pasta usor tartinabila.

Cu un pos umplem  jumatatile de ou apoi ornam cu maioneza , ardei rosu, morcov si castravete murat asezam pe platou si asteptam revelionul cu masa intinsa.

Sa va fie de folis.

P.S.reteta de maioneza o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-54164.html

TIPS-URI

1

Pe platou da bine cind le aranjam si citeva frunze de salata verde

2

Eu am folosit pentru decor ce am avut, voi puteti orna dupa imaginatia fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute - Soricei