Oua umplute decorate cu buburuze si soricei

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2011 | 16470 vizualizari

 

Vreti sa pregatiti oua umplute, insa nu prea stiti cum sa le decorati? Va sar in ajutor cu sugestiile mel.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 oua,
  • 1 cutie pate ficat de pasare,
  • 2 lingurite unt,
  • 1 ceapa mica razuita pe razatoarea cu gauri mici(sau 1/2 daca e mai mare),
  • 3 crengute patrunjel verde tocat marunt,
  • 1/2 lingurita piper macinat,
  • sare.
  • Pt maioneza:
  • cateva galbenusuri din ouale fierte,
  • 2 galbenusuri crude,
  • 2 lingurite mustar,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute decorate cu buburuze si soricei:

Daca in meniul de revelion ati decis sa aveti oua umplute insa inspratia nu este aliata dumneavoastra in aceste zile, va propun sa le decorati cu buburuze din rosii cherry sau soricei din oua. Decorul se realizeaza relativ usor: pt buburuze aveti nevoie de rosii mai tari, masline si cateva cuisoare. Cum procedati? Simplu: taiati o rosioara in jumatate, fiecare jumatate o despicati in 2, insa nu pana la capat. Decorati ,,aripile,, cu cuisoare, iar capul buburuzei il realizati dintro bucatica de maslina pe care o prindeti de rosie cu o bucatica de scobitoare.

Soricelul este mult mai simplu. Aveti nevoie de un ou fiert tare pe care in despicati la capatul ascutit si din 2 rondele de ridichi mici ii faceti urechile, ochii din cuisoare, codita din patrunjel, iar gurita dintro bucatica subtire de ridiche.

Dintre toate umpluturile la oua, mie imi place cea din pateu de ficat, reteta o gasiti aici.

TIPS-URI

1

La maioneza deja preparata eu mai folosesc 2 linguri smantana sau iaurt danone, pe care le adaug inainte de a pune maioneza pe platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute decorate cu buburuze si soricei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume