Oua umplute, in sos de iaurt

de Ina in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 9798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • o cutie mica de pate de ficat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • Sos:
  • o canita de maioneza
  • 100 g iaurt
  • 80 g smantana
  • marar tocat marunt
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute, in sos de iaurt:

Fierbem ouale mai tari, apoi le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile, pe care le mixam cu pateul si untul pana obtinem o pasta omogena. Adaugam sare si piper dupa gust.  Cu aceasta pasta umplem jumatatile de albus .  

Pentru sos , amestecam maioneza cu iaurtul, smantana , mararul tocat marunt si putina sare.  

Servim ouale alaturi, sau acoperite in totalitate cu racoritorul sos de maioneza si iaurt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute, in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta zbuciumata la tigaie