Ouale mele rosii

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 4432 vizualizari

 

De pasti ca tot omul am rosit si eu oua.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 l apa
  • vopsea de oua rosie Carmin
  • sare
  • otet
  • ulei pt uns ouale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouale mele rosii:

Ouale se spala cu apa si detergent si se limpezesc foarte bine.Se pun la fiert in apa cu sare circa 10 minute.

Se pregateste vopseaua:1 litru de apa se pune la fiert cand a fiert se adauga otet 3 linguri si vopseaua rosie ,se amesteca.Ouale fierbinti se pun in recipientul cu vopsea si se lasa 3-4 min.

Se scot pe o hartie absorbanta ,se lasa sa se usuce apoi se sterg cu un servetel imbibat cu ulei.

TIPS-URI

1

Ouale nu se fierb in vopsea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouale mele rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]