Paine aperitiv

de sabiradu in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 6756 vizualizari

 

Am preparat o reteta de piine aperitiv foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita busuioc
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • piper mozaic
  • 200 g cascaval
  • 200 g salam
  • 100 g ardei gras rosu si verde
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 cana apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv:

Punem faina intr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa.

Lasam 5 minute sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele (busuiocul,chimenul ,verdeturile si piper daca va place ), oul si untul si framantam bine un aluat nelipicios.

Punem apa in functie de cat cere faina ,mie mi-a mai ramas putina in cana.

Lasam la dospit la cald si abur daca se poate.

Cand si-a dublat volumul, intindem aluatul, taiem 3 fasii si punem pe una salam cubulete, pe cealalta cascavalul si pe a treia ardeiul gras.

Rasucim aluatul si apoi il impletim. Punem in tava si mai lasam la crescut cca 20 minute.

Dam la cuptor pana se rumeneste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]