Paine aperitiv cu masline si carnati afumati

de xana in Piine, 12 Iun 2018 | 3632 vizualizari

 

“picnicul bucatarasilor”

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina de grau
  • 100 gr faina de porumb
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 20 ml ulei
  • 1 dovlecel
  • 130 gr carnati afumati(am folosit ceva foarte asemanator cu chorizo)
  • o mana de masline negre fara samburi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv cu masline si carnati afumati:

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam.

Adaugam ouale, laptele si uleiul si mixam cateva secunde. Punem apoi faina de grau, cea de porumb, oregano, praful de copt si sare si amestecam bine.

Taiem marunt maslinele, le incorporam in preparatul de mai sus si transferam totul intr-o forma de paine cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 170ºC, pentru cca 1 ora. Dupa primele 30 de minute, scoatem tava si intepam cu o scobitoare toata suprafata painii, apoi o dam din nou la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv cu masline si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]