Pâine cu înveliş crocant din sos de roşii

de ionix in Piine, 15 Oct 2010 | 4047 vizualizari

COMENTARII (12)

lia maria 1

15.10.2010, 17:29

ce bine arata

kamy 1

15.10.2010, 17:31

mmmm...calda ...asaaaasa mi se aplece...mmmm....5f

Corinuta 1

15.10.2010, 17:45

Interesanta!

adasev12 1

15.10.2010, 18:23

mai nu stiu cum iesela voi painea, dar la mine un a nu prea...se cocae da are o coaja...jumatate din paine e coaja si tare ramane....cat o tii in cuptor si la cate grade o coci?

adasev12 1

15.10.2010, 18:23

imi place

Rocsi 1

15.10.2010, 19:04

cat de faina este..vreauuuuuuu

ela 1

15.10.2010, 19:17

interesanta reteta

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:56

daca nu erai maritata ti-as fi spus ca esti buna de maritat daca stii sa faci paine................

ionix 1

15.10.2010, 19:57

fetelor, din nou va multumesc va pupacesc pe toate...

@Ada... daca dospesti bine painea n-ar trebui sa ai probleme... aragazul meu s-a cam tampit l-am frecat prea mult si nu se mai vad gradatiile pe el, asa ca nu stiu la cate grade... in plus, daca are duzele naspa aragazul n-o sa duca cat zice pe buton... eu n-o las mai mult de 45 de minute... eventual o lasi la inceput vreo 5-6 minute la foc iute, sa o creasca frumos... nu stiu... depinde cum te obisnuiesti cu al tau cuptor

ionix 1

15.10.2010, 19:57

@Medi... pai, si ce daca-s maritata? sunt inca buna de maritat, asta e de bine... am orizonturile deschise, in caz de ceva

mena29 1

15.10.2010, 21:38

Mmmm,ce miros de paine calda

nadina73 1

16.10.2010, 01:43

super ce fainasi buna cu siguranta5f si la favo

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Colac cu cascaval si cartofi