Paine cu lapte si susan

de dakris in Piine, 16 Mai 2012 | 5433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou pt uns
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 500 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu lapte si susan:

Faina am cernut-o intr-un castron incapator si am facut in mijloc o gropita in care am pus laptele caldut si restul ingredientelor. Am framantat si am lasat la dospit cca 30 min.

Pe planseta infainata am mai framantat o data aluatul pe care l-am impartit in 7 parti egale din care am format 7 bile pe care le-am asezat intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt. Am lasat inca cca 15 min la dospit, am uns cu oul batut si am presarat susan. Am copt-o la foc mediu pana a capatat o culoare usor rumena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu lapte si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzele cu lapte