Paine de secara

de alinut in Piine, 3 Apr 2012 | 6339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 405 ml apa
  • 2,5 linguri ulei masline
  • 2,5 lingurite sare
  • 2,5 linguri zahar
  • 3 linguri lapte praf
  • 500 g faina alba
  • 250 g faina secara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara:

Punem toate ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea de mai sus. Setam masina pe programul de framantare si dospire, la mine dureaza 1h 25min. Apoi scoatem aluatul din cuva masinii si il impartim in 2. Punem painicile in tavi si le lasam la crescut pana se incalzeste cuptorul. Le coacem la 200 grade timp de 25 min. Le scoatem din tavi si le punem pe un gratar la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ati 1

08.04.2013, 15:04

Pntru cate grame de aluat este aceasta reteta?Masina mea de paine are variantele 700 si 900gr.

ianculubita 1

25.08.2013, 10:08

LA MULTI ANI FRUMOSI!!

Bunica 1

25.08.2013, 12:16

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]