Paine din secara cu masline Kalamata, coaja de lamaie si herbes de Provence

de Lia_ in Piine, 18 Sep 2013 | 6258 vizualizari

COMENTARII (11)

Corinuta 1

18.09.2013, 21:09

Ai de mine, pot sa fiu prima care gusta? Ca imi place tot ce-ai pus acolo! O sa trec mai incolo sa o citesc ca ai scris o poveste lunga tare!

portiadelumina 1

18.09.2013, 21:13

Lia, oricum arată minunat, chiar dacă tu zici în introducere că nu ai respectat totul ca în original.
Evident că n-am ajuns la nivelul de a găti eu aşa ceva, dar indicaţia de la final, cea cu prăjitul, tartinatul cu brânză de capră şi ulei, mi-a rămas în minte. Dacă nu dorm la noapte o să mă ai pe conştiinţă
Super!

Merisor 1

18.09.2013, 21:13

Cat de bine arata!
Si ce mult ai scris!

diaconta 1

18.09.2013, 21:18

Te felicit pentru munca depusa si pentru reteta elaborata eu chiar nu as avea rabdare dar parca as gusta un coltuc de la tine cu branza si rosii

RuxyRux 1

18.09.2013, 21:18

Oricum cred ca e foarte gustoasa si fara maia...nu m-am invrednicit nici eu sa fac maia, desi stiu blogul ei de la inceputuri ...plus ca am si o mica retinere cu maiaua, de care posibil sa scap candva...si apoi o voi proba...imi place mult painea asta rustica si ma bucur tare mult ca si la noi in Bucuresti avem de unde sa o cumparam...sanatoasa, cu maia si foarte foarte gustoasa...numai ca a doua zi devine taricica, nu are foarte mult miez ci mai mult gaurele in rest e o alegere excelenta Arata grozav painica ta draga mea!

Lia_ 1

18.09.2013, 21:26

fetelor visam demult sa incerc si eu o paine ca asta dar data viitoare n-o s-o mai umplu cu ceva, vreau sa ma lamuresc asupra gustului

Padre

ruxy, pai tocmai, ca eu as fi vrut-o mai gaurita. iar pe a doua zi voi vedea cum va fi. Codruta tocmai, zicea s-o lasam minim 24 ore pana s-o consumam. posibil sa se "incrudeze" altfel

noi painea pe care o cumparam o tinem la frigider (feliata) si obligatoriu in toaster inainte de a o manca

Valclaudia 1

18.09.2013, 21:33

ce bine arata! Bravo,Lia!

Bya Ralu 1

18.09.2013, 21:34

Rocsi 1

18.09.2013, 21:59

Buna buna

MotanLaOale 1

18.09.2013, 22:49

Lavinia 1

19.09.2013, 10:26

Buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu faina de secara si seminte