Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 5192 vizualizari

 

Reteta pentru masina de paine

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 0,5 linguri cu zahar
  • 520 g faina alba
  • 1 lingurite cu drojdie uscata
  • 100 g kaizer
  • 100 g masline ( negre si verzi)
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine frantuzeasca:

In masina de facut paine se adauga apa, sarea, zaharul, faina si drojdia.  Se alege meniul de paine alba si se actioneaza butonul de pornire.  Dupa cca 20 minute de framantare se adauga kaizerul, maslinele, ceapa si usturoiul, toate tocate marunt. La terminarea programului vom avea o painica cu un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca