Paine impletita in 6

de ana in Piine, 8 Iun 2010 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita in 6:

Dizolvam drojdia in apa caluta apoi incorporam in faina si adaugam restul de apa calda ,sarea si uleiul,framantam bine..Lasam sa dospeasca apoi o impartim in 6 parti egale.

O sa va pun sursa unde este un video si se intelege foarte bine modul de impletire.Am gasit cateva bloguri cu descriere dar eu nu am inteles.Filmuletul cum s-ar zice face toti banii .Aici

Dupa ce o impletim o asezam in tava si o lasam sa dospeasca 30 de minute,apoi

eu am uns cu ou si am presarat oregano si cimbru verde.O coacem la foc potrivit .

Sursa

 

 

TIPS-URI

1

Venim cu tava la pc si impletim  dupa filmulet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita in 6" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Indiana Naan