Paine neagra

de mamaieelena in Piine, 12 Ian 2011 | 6329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina speciala pentru paine neagra
  • 30 gr drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 550 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra:

Toate acestea se pun intr-un lighean si se framanta bine pana se omogenizeaza bine aluatul. Se lasa la crescut ,aproximatv o ora dupa care se pune aluatul in formele de cozonac unse cu margarina si se lasa iar la crescut timp de 30 minute si se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade ,Va sta in cuptor o ora.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

stelica68 1

20.07.2011, 18:14

frate e o bunatate pe langa ce se gaseste in foarte multe magazine.....as manca si goala cand e calda

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:35

e foarte buna pentru ca nu ingrasa

Valclaudia 1

04.01.2014, 16:49

uite-acum pun si eu de-o painica! Merci Mamaieelena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]