Paine Wassa

de Sabina in Piine, 9 Iul 2009 | 16395 vizualizari

 

Pentru cei care doresc sa tina dieta, Wassa inlocuieste cu succes painea alba.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 2 cani faina integrala
  • 2 cani tarate de grau
  • 3 linguri cereale (grau, ovaz, secara)
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • un cub drojdie
  • seminte de in
  • susan(optional)
  • ierburi a la Provence
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si lasam la odihnit 10-30 min! Intindem o foaie (cat de groasa vreti) si taiem patratele. Dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute!

Eu pastrez aceaste feliute la frigider si rezista chiar si o saptamana. Am incercat si in combinatie cu salata de patrunjel si a fost de-a dreptul delicioasa. Va propun sa o incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sabina 1

09.07.2009, 17:36

Multumesc, Ala! Draga Oana, n-are de ce sa nu mearga si la MP. Numai ca nu trebuie framantata prea mult. Eu doar amestec ingredientele, o las la crescut si hopa in tava!

adry88 1

20.05.2011, 12:11

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:47

ce bine tiau iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine rotunda impletita